Weekend playlist

Music-Is-Life-16-9-Wallpaper

Buna dimineata :) E weekend asa ca imi permit sa folosesc salutul asta chiar daca e trecut de ora 12:00.  Aseara mi-am descarcat cateva melodii de pe Youtube pe care incepusem sa le ascult obsesiv de cateva zile si mi-am creat un mini playlist.
Azi dimineata cand m-am trezit, nu-mi venea sa ma ridic din pat nici cum, asa ca mi-am luat telefonul si am pornit playlist-ul; instant starea mea de spirit s-a imbunatatit si m-am simtit pregatita pentru o noua zi. Asa am realizat inca o data cat de importanta este muzica in viata mea. Daca nu ascult muzica intr-o zi ma simt saraca din punct de vedere spiritual.
Si pentru ca eu mi-am inceput ziua intr-un mod frumos am zis ca ar fi dragut sa impart si cu voi mini playlist-ul meu. Pe ritmurile de mai jos o sa imi desfasor astazi ziua. Mai am cateva lucruri de bifat pe TO DO List iar dupa masa ma asteapta un eveniment “sparkle”. Fiti cu ochii pe Instagram @anamariablog17 pentru a vedea despre ce e vorba :)

Va doresc o zi de sambata frumoasa si relaxanta si astept sa imi spuneti care sunte melodiile voastre preferate, care va transmit un vibe pozitiv. Va pup :*

Justin Bieber – I’ll show you 

 

Justin Bieber – Sorry (Latino Remix ) ft J Balvin

 

Adelle – Hello (Remix)

 

Rita Ora – Body on me ft Chris Brown

 

Naughty Boy – Runnin’ ft Beyonce

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>