Time for another TAG

 Buna dragilor, azi raspund cu drag unui nou tag ( remember Autumn Tag ). Am fost nominalizata de Ana-Maria Duţă sa scriu 7 lucruri despre mine. Iar datorita acestei nominalizari am descoperit si blogul Anei :D Sa vedem… o sa o iau random, dupa cum imi vin in minte:
1. Sunt o devoratoare de bloguri. Citesc constant cu ajutorul BLOGLOVIN peste 50 de bloguri si sunt mereu in cautare de noi oameni care sa ma inspire intr-un fel anume si pe care sa-i citesc cu placere.
2. Impreuna cu prietena mea Iulia am infiintat Beauty and Fashion Bloggers Ro, o cafenea virtuala unde ne dam intalnire cu bloggerii de beauty si fashion din toata tara. Daca vi se pare interesanta initiativa noastra va asteptam pe platforma :)
3. Daca tot vorbim de bloguri si bloggeri trebuie sa va spun ca ma simt foarte inspirata de Tamara Kalinic. Imi place atat stilul ei vestimentar cat si perceptia ei despre viata, ii citesc cu placere fiecare postare si ma inspira tinutele ei :)
4. Inca nu pot sa spun ca am un stil vestimentar bine definit dar inclin spre tinute comode, simple dar in acelasi timp de efect. Imi plac item-urile care scot din anonimat o tinuta aparent banala.
5. Cand vine vorba de muzica, ascult cam tot ce se aude pe la radio, iar atunci cand sunt stresata ma linistesc ascultand melodii din playlist-ul majestic casual.
6. Nu port niciodata ceasuri de mana.
7. Desi mi-am deschis blogul acum un an si ceva, de abia in iulie anul asta am inceput sa ma ocup constant de el si pe cat trece timpul, pe atat imi place din ce in ce mai mult.

Sper sa va placa sa cititi acest tag si mi-ar placea sa citesc si eu cateva lucruri despre voi in casuta de comentarii de mai jos :)

Le nominalizez mai departe pe IuliaCristina si Simona :)

P.S: Joi, 09 octombrie se deschide DEMETRA Boutique – magazin cu rochii de seara si rochii de mireasa. Ne vedem acolo :) 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>