The Woman 2018

The Woman 2018

The Woman

Am poposit astazi in spatiul meu virtual pentru a scrie cateva randuri despre unul din cele mai asteptate evenimente ale primaverii din Cluj Napoca si anume: Conferinta de leadership feminin “The Woman”.

Evenimentul are loc miercuri, 21 martie intr-o locatie devenita traditie pentru acest eveniment – Grand Hotel Italia*****

Agenda conferintei e plina cu nume interesante pe care eu sincer abia astept sa le ascult si sa invat din experientele lor. Cel mai nerabdatoare sunt sa o ascult pe Catalina Ponor a carei fana sunt inca de cand aveam 9 ani si pe care o admir pentru tot ce a reusit sa realizeze in cariera ei.

O alta personalitate pe care sunt foarte incantata ca o sa am ocazia sa o ascult vorbind este nimeni alta decat Maia Morgenstern, care va tine un discurs pe tema – Succes: why you must keep it ?.

Pe langa pannel-uri care se promit a fi super interesante si valoroase din punct de vedere al informatiei, The Woman presupune si mult networking. Astfel cu o cafea buna intr-o mana si o gustare in cealalta abia astept sa revad figuri cunoscute sau sa intalnesc persoane noi cu care sa schimb impresii despre conferinta sau pur si simplu alaturi de care sa am parte de un small talk in pauzele dintre discursuri.

Daca dupa descrierea de mai sus ti-am starnit interesul si iti doresti si tu sa participi am doua variante pentru tine: fie folosesti codul THEWOMAN20FS si ai 20% la pretul biletului; fie te inscrii la concursul care se desfasoara chiar acum pe contul meu de INSTAGRAM – AICI – concurs in cadrul caruia poti castiga un bilet la eveniment. (concursul se incheie luni, ora 20:00).

Biletele se pot procura de AICI – sper sa ne vedem acolo :) Daca totusi nu reusesti sa ajungi, nu uita sa ma urmaresti pe INSTAGRAM pentru a vedea cum se va desfasura evenimentul.

The Woman

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>