Social Media Summit

social media summit 2016Am promis mai demult un articol despre evenimente si de ce e bine sa participam la ele. Articolul e inca in draft, ideile sunt scrise cu liniuta – mai ramane doar sa se alinieze planetele in asa fel incat sa am timp sa ma ocup de el.  Acum serios vorbind, o sa prinda lumina zilei cat de curand #pinkypromise.

Acestea fiind spuse, m-am asezat in pat astazi, 09 februarie, la ora 00:22, cu laptopul in brate ca sa va vorbesc despre un super eveniment care va avea loc in data de 19 februarie la Hotel Crowne Plaza Bucuresti – Social Media Summit 

Am dat de evenimentul asta pe Facebook si in secunda doi dupa ce am citit putin despre ce e vorba am decis ca trebuie sa ajung. E prima data cand parasesc Clujul pentru un evenimet de acest gen dar tot ce pot sa spun e ca de abia astept.

Evenimentul pomite sa aduca in fata studii facute de echipa Biz despre: Blogosfera în Romania în 2015; Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile; Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015; Topul bloggerilor pe 10 nișe; Top canale de comunicare în 2016

La momentul in care am aflat eu despre eveniment inscrierile erau incheiate, doar cele pentru bloggeri erau inca deschise. La momentul in care scriu eu articolul tocmai am vazut pe site, AICI, ca si inscrierile pentru bloggeri s-au incheiat.

Partea buna e ca daca esti blogger, te poti inscrie pe lista de asteptare, iar daca cineva renunta, poti merge tu in locul lui. Eu zic ca merita incercarea, nu ai nimic de pierdut.

Daca nu ai reusit sa prinzi un loc, da-mi un follow pe Snapchat – anamariablog17, am sa incerc sa transmit live de la eveniment cat mai mult posibil.

Sunt curioasa cu cine ma vad acolo :)

Lista completa de speakeri o gasesti AICI iar mai multe informatii despre eveniment poti sa citesti AICI.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>