#november

fashion sofa, Ana Maria B, blogger, fashion blogger

Daca e inceput de luna atunci e timpul pentru #monthlythoughts aici pe fashionsofa.net. Trebuia sa scriu postarea in weekend dar n-am putut…; Evenimentele petrecute weekend-ul trecut ne-au afectat pe toti intr-un fel sau altul si desi am inceput weekend-ul cu planuri marete legate de blog, samabata dimineata cand m-am trezit si am vazut valul de stiri de pe social media m-am blocat. Nu am mai fost in stare sa scriu niciun cuvant si oricum nu ar fi avut niciun rost, am stat pur si simplu si am citit fiecare postare si articol despre nefericitul eveniment din feed-ul de pe Facebook.

Trebuie sa recunosc ca am fost bucuroasa sa descopar ca am in lista de prieteni de pe Facebook OAMENI, am citit atatea povesti impresionante despre cum oameni simpli au ajutat cum au putut oamenii incercati de soarta; si nu doar pe moment, la ora actuala inca imi apar in feed asa numitele liste ale faptelor bune, oameni care continua sa ajute in continuare.

Inca urmaresc cu mare interes intamplarile si povestile celor direct afectati de acest nefericit eveniment dar pe de alta parte si viata mea si-a reluat cursul normal asa ca bineinteles ca am revenit si pe blog.
De obicei aici pe blog nu obisnuiesc sa povestesc lucruri triste dar de data aceasta nu puteam trece pur si simplu peste.

In alta ordine de idei, in zilele urmatoare revin cu postari mai vesele legate de moda, outfit-uri, si altele de acest gen.

Be happy, be positive ! Va doresc un noiembrie cat mai calduros si frumos. Iesiti la plimbare in parc, faceti poze in decorul superb de toamna si bucurati-va de viata asa cum e ea, fiecare zi e un dar !

november, fashion sofa, fashion blogger

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>