NEW IN | Samsung Galaxy Tab 3 Case

Hello dragilor ! Ce faceti ?

Eu ma bucur din plin de vacanta, de simplul fapt ca pot sa fac lucruri care imi plac fara sa ma gandesc ca ma asteapta alte lucruri care TREBUIE facute :)
Imi place sa imi incep ziua cu un pahar mare de apa apoi iau micul dejun pe veranda in timp ce citesc noutatile de pe Bloglovin si raman acolo vreo cateva ore. Din cand in cand mai arunc cate o privire pe geam, spre cer si visez cu ochii deschisi. Ador sa imi incep ziua asa :)

Pentru ca imi place sa citesc blogurile preferate pe tableta, pe care o folosesc des pentru ca e mai mica si mai usor de carat peste tot decat laptop-ul mi-am propus sa ii gasesc un outfit dragut care sa o protejeze de eventualele zgarieturi sau alte accidente. Pentru ca in magazinele specializate oferta nu-i prea vasta (doar huse de culoare neagra) si preturile destul de piperate am dat un search pe net unde am gasit huse colorate si preturi mai mici. Daaaar, din nu stiu ce motiv (Universul sigur stie :)) ) am amanat sa pun comanda si foarte bine am facut.
Intr-o zi cand ma plimbam random prin Auchan pe la raionul de electronice si electrocasnice am dat peste aceasta minunatie de husa si imi venea sa strig si sa sar in sus de bucurie cand am gasit-o. Imi place foarte mult print-ul ei girlie, e super mega extra cute. Ca sa nu mai zic de pret, care e jumatate fata de cele de pe internet si de vreo trei ori mai mic ca si cel din magazin #meluckycesazic.
E adevarat ca nu e special facuta pentru Samsung Galaxy Tab 3, adica nu are taieturile specifice, dar asta nu ma deranjeaza.

Hello dears :) How are you ? I enjoy my vacation doing nothing :)), actually I’m doing only things I love :)
And now I want to tell you that I’m in love with my new case for my Samsung Galaxy Tab 3. I found it when I walked random in Auchan supermarket and I was very happy. I love the girlie print. It’s perfect for me :)

Have a nice day beautiful people, enjoy the little things and be super happy :)

 

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>