My favourite smoothie recipe

Hello hello :) Stiu ca am cam lipsit de aici in ultima perioada dar incerc sa-mi intru incet incet in ritm.

Pentru ca in ultimele zile m-am simtit mai mereu obosita si fara vlaga am decis sa iau masuri si sa-mi vitaminizez putin corpul. Asa ca astazi va prezint reteta mea preferata de smoothie :)
E delicioasa, satioasa si foarte usor de preparat. De asemenea puteti adapta reteta in functie de fructele preferate sau de ce aveti prin frigider :)
*Inafara de ceea ce se vede in poze mai aveti nevoie si de un blender pentru a mixa ingredientele :)
Spor la blenduit :*
Cum vi se pare reteta mea ? Voi obisnuiti sa consumati smoothies ?

Daca o sa o incercati astept sa imi spuneti cum vi se pare :)

Va doresc o zi frumoasa in continuare :)
24 Comments
  1. As inlocui laptele de soia, cu lapte de migdale, alune sau cocos, pentru ca vin cu grasimi saturate de origine vegetala sanatoase. Desi la migdale si alune as avea grija si la cantitate, aportul de grasimi de tip omega 6 (cu efect inflamator) este foarte mare Laptele de soia poate veni si cu radicali liberi, probleme pentru echilibrul hormonal si digestie.
    Continutul caloric este imens, fructele vin cu zahar, fulgii aduc carbohidrati si avocado vine cu grasimi. Eu as structura altfel acest smoothie, dar depinde mult si de obiectivele fiecaruia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>