#martie

 1 Martie – calendaristic, prima zi de primavara. Soarele straluceste, gradele cu plus din termometru ne indeamna la plimbari lungi in parcul orasului, oamenii alearga de colo colo cu martisoare si buchete de flori; O zi de primavara perfecta !

Acum ca am visat putin e timpul sa revin la realitate. Ziua de 1 Martie nu a aratat nici pe de parte ca in descrierea de mai sus si asta numai din cauza vremii care si-a cam facut de cap. Cand vine vorba de vreme la mine e simplu: daca e soare, atunci sunt cea mai fericita din univers, daca nu, atunci avem o mica problema !
Cam asa a fost si ieri: m-am trezit cu speranta ca voi avea parte de o zi plina cu soare dar in realitate norii au tronat deasupra Clujului toata ziua.
Acum ca mi-am expus frustrarile despre vreme trebuie totusi sa recunosc ca nu pot ignor aerul care miroase din ce in ce mai mult a primavara dar si ghioceii, lalelele si zambilele care au aparut deja la tarabele din piata si care ne imbata cu mirosul lor. So, let’s hope for the best si in ceea ce priveste aparitia soarelui.

Inceputul lunii martie e promitator: vineri particip pentru prima data la conferinta de business feminin The Woman si sunt foarte entuziasmata si curioasa, apoi mai e si blogul, care in curand va avea o noua infatisare. De asemenea am inceput si o noua colaborare despre care abia astept sa va dau mai multe detalii.
 Va doresc un Martie insorit, calduros si cu multe bucurii si impliniri !
Voi ce planuri aveti pentru luna martie ?
Astept cu drag comentariile voastre :)
9 Comments
  1. Am avut norocul sa plec din Iasi in week-end-ul ce tocmai a trecut si am fost inspirata, pentru ca am avut noroc de soare la munte, au mai fost si reprize de nori, dar pe total a fost frumos :)
    Primvara frumoasa si tie!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>