#february

 Hello hello lovelies <3 Nu ne-am “vazut” cam de multisor pe blog si asta numai din cauza sesiunii care ma cam seaca de inspiratie. Din fericire aceasta situatie nu o sa mai dureze mult pentru ca vineri am ultimul examen #yay.
Inceputul de luna inseamna o retrospectiva a lunii ce tocmai a trecut si stabilirea unor noi obiective pentru luna ce urmeaza. Unul din obiectivele lunii ianuarie era sa nu abandonez blogul pe timpul sesiunii si trebuie sa recunosc ca l-am indeplinit cu brio ! Am reusit sa postez destul de des, chiar si in aceasta perioada aglomerata si stresanta.
Astazi vreau sa va povestesc despre un eveniment tare dragut care a avut loc ieri si a fost pus la cale de Gabriela Popescu, este vorba despre Bloggers meet photographers editia 1. Dupa cum spune si titlul, noi, bloggerii ne-am intalnit cu fotografii Stefan si Andrada ( ii puteti gasi aici ) intr-o locatie super cozy in care revin cu placere de fiecare data si anume: La Perne.
Care a fost scopul intalnirii ? Ei bine, stim cu totii ca fotografiile de calitate sunt pe placul tuturor, iar pentru noi bloggerii ele sunt ca o carte de vizita, asadar Stefan si Andrada au impartasit cu noi multe informatii utile care sa ne ajute pe viitor. ( Daca vreti si va intereseaza as putea sa scriu un post in care sa fac un rezumat al discutiei noastre )
Trebuie sa va marturisesc ca abia astept prima zi libera in care o sa imi iau aparatul si o sa ma “joc” cu setarile, incercand sa gasesc combinatia potrivita pentru poze din ce in ce mai bune. De altfel, la sfarsitul evenimentului am concluzionat cu totii ca in cazul de fata cel mai bun profesor este practica.

Trebuie sa ii multumesc Gabrielei pentru aceasta initiativa dar si pentru invitatie, si astept cu mare interes si urmatoarea editie.

Cam atat pentru astazi, va pup si va doresc un februarie fabulos !
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>