#fashionsofa te scoate la party

12023091_984551728270684_596592979_n

E toamna iar Clujul abunda de evenimente. Cred ca asta e unul din motivele pentru care ador acest oras; e tot timpul plin de viata. Asadar, astazi va lansez o invitatie la un party si nu orice party, un #retroparty.

 A șaptea ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, în premieră în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro” – 90’s edition. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Lou Bega, Down Low, Captain Jack, La Bouche feat. Natascha Wright și Bomfunk MC’s (dj set by Dj Infekto)

 

Hit-uri precum Mambo Nr. 5, Be my Lover, Sweet Dreams, Potion si multe altele se vor auzi in data de 23 octombrie in incinta Salii Polivalente. Cu siguranta va fi un party pe cinste iar eu abia astept sa dansez pe muzica anilor 90′, muzica pe care dansam in fata oglinzii atunci cand eram copil si care imi trezeste atatea amintiri.

Si pentru ca nu vreau sa fiu doar eu cea care se va bucura de acest eveniment m-am gandit sa va ofer si voua sansa de a lua parte la acest retro party; e inceput de toamna iar o petrecere e oricand bine venita.

Asadar, pun la bataie o invitatie dubla pe care o puteti castiga respectand regulile de mai jos:

Like la pagina de Facebook Fashionsofa AICI 
Share public cu poza de concurs pe Facebook  AICI
Lasa un comment la poza de concurs cu “PARTICIP” si da tag unui prieten.

Concursul se desfasoara in perioada 01 – 20 octombrie iar castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe Facebook AICI si pe site AICI .

Ne vedem acolo :)

3 Comments
  1. Ador aceasta muzica a anilor 90. Hiturile anilor 90 sunt foarte cunoscute si ascultate si acum. Bravo organizatorilor acestui eveniment. Distractie placuta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>