Atmosfera de Craciun la Cluj

targul-de-craciun-cluj-napoca

Dupa cateva zile in care m-am simtit foarte moody si fara vlaga astazi am avut in sfarsit o zi productiva si plina de activitati interesante.

Dupa ce mi-am petrecut dimineata in pat cu o cana de apa cu lamaie si cateva videouri de pe You Tube am plecat la Iulia unde am facut o sedinta foto cu tematica de Craciun. Am vrut neaparat sa fac un astfel de shooting anul acesta si chiar sunt foarte multumita de rezultat. Ce a iesit veti vedea si voi in seara de ajun :)

Apoi m-am intalnit cu o prietena pe care n-am mai vazut-o de mult si ne-am plimbat pe centru, la Street Food Festival unde am mancat un Sausage Sandwich (pe care am uitat sa-l pozez) dar si la Targul de Craciun. E o atmosfera asa frumoasa zilele acestea in oras. Daca sunteti din Cluj sau din apropiere e musai sa vizitati Targul de Craciun deschis pana in 26 decembrie. Am incheiat ziua cu un vibe super pozitiv si o ciocolata calda la Meron.

Fug acum sa editez pozele si sa imi fac bagajele pentru ca marti plec acasa la Deva, unde voi petrece si sarbatorile.

Toate drumurile duc acasa de sarbatori ! 

Voi ce planuri aveti pentru zilele ce urmeaza ?

Va pup si nu uitati ca putem pastra legatura si pe:

FB: Fashion Sofa IG: @fashionsofa Snapchat: anamariablog17  Twitter: @fashionsofa dar si pe E-mail: fashionsofablog@gmail.com

street-food-festival

 

street-food-festival-cluj

sweets

cluj-napoca-street-food-festival

 

school-bus

 

15631467_1466691740026732_575984442_o 15631441_1466691736693399_1756414777_o

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>