DEMETRA Boutique opening

 Hello beautiful people, daca ma urmariti pe Facebook si Instagram probabil ati vazut deja ca joi, 09.10 am fost la deschiderea DEMETRA Boutique pe Eroilor nr 14. A fost prima data cand am participat la un astfel de eveniment si pentru asta trebuie sa ii multumesc Gabrielei Popescu pentru invitatie.

Inca de la intrare am simtit atmosfera de sarbatoare datorita decoratiunilor si a covorului rosu care ma indemna sa pasesc inauntru, dar si a superbului manechin viu din vitrina. Imediat ce am intrat privirea mi-a fugit catre minunatele rochii expuse dar si catre manechinele imbracate in rochii diafane si nu puteam sa ma decid care rochie imi placea mai mult.
Atmosfera a fost foarte placuta si prietenoasa iar locatia este foarte draguta si va sfatuiesc sa treceti si voi pe acolo sa va bucurati ochii cu rochii de colectie.

Ne-am delectat cu bunatati…
Ne-am distrat la photobooth-ul celor de la Puzzle
Si am plecat acasa cu un mic cadouas si cu amintirea unei dupa amieze petrecute intr-un mod placut alaturi de oameni frumosi.
Mai multe informatii despre rochiile pe care le gasiti la Demetra Boutique aici .
Kisses :)
29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>