#December

 Una dintre cele mai asteptate luni ale anului e in sfarsit aici. Cu totii asteptam luna decembrie pentru momentele frumoase pe care ni le aduce: prima ninsoare, multe dulciuri puse in ghete de Mos Nicolae, forfota orasului inaintea sarbatorilor, pregatirile specifice pentru Craciun si clipele petrecute cu familia in zilele de sarbatoare, ultimele pregatiri inaintea anului nou si bineinteles petrecerea de revelion. Ah, cate evenimente frumoase !

 Decembrie e ultima ta sansa sa faci din 2014 un an memorabil asa ca profita din plin de ea :)

Mi-am facut un obicei de a posta la fiecare inceput de luna cate o urare draguta pentru voi. Da, stiu,  de data aceasta am intarziat putin. Mi-am petrecut weekend-ul prelungit acasa la ai mei si a fost foarte frumos si relaxant, mi-am incarcat bateriile si am luat si o mica pauza de la online.
Decembrie se anunta a fi o luna plina si intensa si sper sa fac fata cu brio programului incarcat, astfel incat sa ne vedem cat mai des aici pe blog cu postari destinate acestei perioade.
La Cluj ploua si e urat afara. Eu ascult colinde si visez la un weekend fara ploaie in care sa reusesc sa fac poze pentru blog, dar si la un Craciun cu multa zapada, exact ca in copilarie,
Va doresc un decembrie cu multe bucurii si zapada :)

Pe curand.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>