5 citate care ma inspira – 30 Days Challenge: Day #21

5-citate-care-ma-inspira

Da, sunt acea persoana care iubeste sa citeasca citate motivationale pe Instagram, pe Pinterest, chiar si pe Facebook. Le vad, dau like si le fac si un print screen ca sa le adaug la colectie. Stiu ca sunt persoane carora citatele motivationale li se par o prostie dar mie imi plac; pur si simplu! Ma ajuta sa-mi descretesc fruntea, sa fiu mai constienta si mai recunoscatoare pentru persoanele, intamplarile si lucrurile din viata mea. Ma fac fericita si mereu imi dau un boost de motivatie.

Asadar din multele citate pe care le am in colectie am selectat 5 de care sunt cel mai atasata si pe care am considerat ca ar fi o idee buna sa le documentez pe blog. Asa imi va fi mult mai usor sa dau de ele atunci cand am nevoie .

Acesta este citatul, care imi place sa cred ca e un fel de motto al vietii mele. Mi-am demonstrat de multe ori ca atunci cand vreau cu adevarat ceva reusesc sa trec peste toate obstacolele.

 

how-to-write-a

Trec printr-o perioada egoista i-as putea spune, o perioada in care invat despre mine si in care mi-am pus propia persoana mai sus de orice. Mai cred si ca e important ca eu sa fiu fericita pentru a-i putea face fericiti, la randul meu, pe cei din jur.

how-to-write-a-5

 

De fiecare data cand sunt in fata unei provocari de care imi e teama citesc asta si va spun sincer ca ma ajuta. Imi e greu sa ies din zona de confort dar incerc sa constientizez ce ma sperie si sa imi caut argumente PRO care sa ma ajute sa elimin frica.

how-to-write-a-4

 

Asta e un fel de “Nu renunta la visurile tale, orice ar fi” si sunt perfect de acord cu asta.

how-to-write-a-3

quote

 

Voi obisnuiti sa va ridicati moralul cu citate motivationale ?

Daca da, care e citatul vostru preferat ? 

Astept cu interes feedbackul vostru si nu uitati ca putem pastra legatura si pe:

FB: Fashion Sofa IG: @fashionsofa Snapchat: anamariablog17  Twitter: @fashionsofa dar si pe E-mail: contact@fashionsofa.net

4 Comments
  1. Eu am mai degraba un motto dupa care ma ghidez si e si parintii mei , l-am si transformat intr-un hashtag si sincera sa fiu mi l-as pune si pe frunte ca sa fac oamenii sa inteleaga ca ceea ce zic , chiar e adevarat si anume #viataesuperba .
    https://frumuseteavorbeste.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>