2014, you were amazing !

 Buna dragile mele ! Iata-ne aici, la ultima pagina din cartea cu numele “2014”, parca nici nu-mi vine sa cred ! Anul asta a fost unul plin pentru mine, am invatat multe, am ras, am plans, am evoluat ca om si pot spune ca intru in 2015 mai matura, mai pozitiva si mai fericita.

Una dintre marile realizari ale lui 2014 este chiar acest blog. Mi l-am dorit mult dar am ezitat la fel de mult, dar pana la urma mi-am facut curaj si nu regret deloc aceasta decizie. Blogul mi-a adus multe satisfactii si imi aduce zilnic, datorita lui am invatat lucruri noi si am cunoscut multe persoane minunate. Dar cel mai important lucru este ca datorita lui va am pe voi, cititoarele mele. Feedback-ul vostru conteaza enorm pentru mine, fiecare vizita, fiecare apreciere sau critica constructiva ma ajuta sa evoluez si pentru asta vreau sa va multumesc !

Retrospectiva celor 6 luni de cand postez constant pe blog arata cam asa :

Am postat outfit-uri din stiluri diferite pentru ca asa sunt eu, inca nu am un stil bine definit, desi inclin spre casual chic.

Am calatorit si mi-am bucurat ochii si sufletul cu peisaje minunate care iti taie respiratia…
Am participat la evenimente unde am cunoscut oameni noi si am invatat multe lucruri care cu siguranta imi vor fi de folos pe viitor.
Am devenit unul dintre Santa’s Fashionable Advicer in cadrul aplicatiei Catwalk15.
Sunt recunoscatoare pentru fiecare lucru trait anul asta si tot ce imi doresc e ca 2015 sa fie cel putin la fel de intens si frumos ca 2014 . Sper din tot sufletul ca si anul vostru sa fi fost la fel de frumos si bogat in experiente si va doresc un 2015 fabulos !

Cum anul acesta am dedicat aceasta frumoasa perioada a sarbatorilor familiei si celor apropiati, seara dintre ani nu o sa faca exceptie. De asemenea pana diseara, inainte de ora 00 am sa-mi scriu si obiectivele pentru noul an si va indemn si pe voi sa faceti acelasi lucru.

P.S:

Va doresc un an nou fericit cu sanatate, bucurii si multe impliniri alaturi de cei dragi ! La multi ani !
 
Distractie placuta !
Love, A
4 Comments
  1. Sper sa ai un an 2015 minunat asa cum iti doresti tu!!! Ai dreptate… este timpul sa traiam si sa facem fiecre dintre noi, din anul 2015 un an snzational! Totul depinde de noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>