Quick outfit post

fashionsofa and juliahasch

Hello hello ! :)
Acesta se doreste a fi un post rapid deoarece postarea care trebuia sa apara azi nu e inca gata. Va pregatesc un concurs asa ca fiti pe faza zilele ce urmeaza :)
In alta ordine de idei; am lipsit zilele acestea de pe blog deoarece am fost ocupata cu plecarea la Cluj iar in weekend am avut prieteni in vizita si am preferat sa ma bucur de clipele petrecute cu ei si cu toata familia la un loc, de aceea nu am poze sa va arat.
Ieri am ajuns la Cluj iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma vad cu draga mea prietena, Iulia. Nu ne-am vazut toata vara asa ca ieri am petrecut o dupa amiaza impreuna la mall; o cafea, povesti, cateva poze – girls things.
Acum inca ma chinui sa despachetez si sa aranjez toate lucrurile la locul lor ca sa pot incepe anul universitar cu toate in ordine.
Pozele din acest articol sunt luate de pe cont-ul meu de Instagram @anamariablog17. Ieri am purtat pentru prima data ( cred ) un outfit all black. Am mai avut eu tentative de outfit-uri all black dar de fiecare data nu ma puteam abtine sa nu adaug macar o pata de culoare. Ei bine, ieri am zis sa incerc ceva nou si cam asta a iesit. Ce parere aveti ?

Va pup si nu uitati sa fiti cu ochii pe blog pentru ca urmeaza un concurs. Va pup :*

 

fashionsofa outfit

fashionsofa.net

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>