Perfect winter day !

 Hello there ? Cum a fost prima zi de munca/scoala/activitate in noul an ? Peste mine au dat deja examenele asa ca nu o sa stau prea mult azi la povesti desi mi-ar placea.Am facut pozele la sfarsitul anului trecut, exact a doua zi dupa ce a inceput sa ninga ca in povesti. Mi-a fost dor de un astfel de peisaj, asa ca am iesit repede sa respir aer rece si curat si sa “miros” iarna <3 Am imbracat o tinuta lejera si am purtat din nou rochie, m-am surprins si pe mine :D

Din pacate nu am reusit nici sa ma dau cu sania si nici sa fac un om de zapada si imi cam pare rau dar macar am bifat prima sedinta foto in zapada :)

Acum ma intorc la invatat dar nu inainte de a va povesti pe scurt cam cum arata o zi de iarna perfecta in viziunea mea.
O zi de sambata geroasa, zapada afara, o canapea cozy in fata unui semineu, o patura pufoasa, laptopul by my side, pe fundal o piesa chill, o cana cu ciocolata calda si ceva snack-uri sanatoase.
Ceva de genul asta…

Iar acum ca am visat putin va invit si pe voi sa-mi povestiti in comentarii versiunea voastra. Mi-ar face mare placere sa citesc :)

Va pup cu drag si va astept si pe instagram @anamariablog17 :)

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>