Outfit cool pentru zile aglomerate – 30 Days Challenge: Day #20

outfit cool

Nu stiu cum se face dar in ultima vreme weekendurile mele sunt foarte aglomerate; imi e dor sa-mi petrec dimineata de duminica lenevind in pat, la caldurica, cu o cana de cafea alaturi si un video pe You Tube. Ah, poate pun asta in aplicare maine dimineata, ah, adica azi pentru ca e trecut de ora 00 cand scriu acest articol. Ah, trebuie neaparat sa mentionez surpriza de azi dimineata: vreo 5 centimetrii de zapada alba si pufoasa, minus 1 grad in termometre si vant puternic ! Sa fiu sincera scenariul asta mi-a cam taiat elanul de a iesi de sub pilota mea pufoasa.

Va ziceam de zile de weekend aglomerate; asa a fost si cea de astazi, de dimineata am avut treaba in oras iar dupamasa am fost la evenimentul de care va ziceam in articolul de ieri, un eveniment marca Yves Rocher, o discutie informala intre fete pasionate de fashion, beuty si lifestyle. Eu le-am povestit fetelor putin despre tinuta office si s-a nascut o discutie chiar draguta pe aceasta tema. Am ajuns acasa pe la 21 cu o plasuta plina cu bunatati – am facut un mini haul pe Snapchat  . Si uite asa ma gaseste ora asta tarzie scriind ceea ce trebuia sa fie articolul de duminica.

Azi revin cu un nou outfit pe care l-am purtat zilele trecute la un eveniment ALDO in Polus Center (VIVO). Draga de Ioana ne-a invitat pe mine si pe Catalina (colega mea de echipa de la #galmourstreetfashionshow) si asa am reintregit mini echipa de la Cluj; ne-am bucurat de timpul impreuna, am povestit si ne-am propus sa ne vedem mai des.

ABOUT THE OUTFIT

Eu am ales sa port o tunica care defapt e o bluza luata de la raionul plus size, o tunica pe care asta vara am purtat-o ca si rochie iar acum am reinventat-o intr-un outfit cool potrivit pentru sezonul rece; spun potrivit pentru ca pe sub tunica aia se poate face niste layering serios, atat in partea de jos cat si in cea de sus. Cu un palton gros pe deasupra, frigul n-ar trebui sa fie o problema.

OUTFIT DETAILS

Tunic – H&M

Hat – Vintage

Boots – random store

ana maria b

 

Ioana chisiu

ALDO Shoes

 

 

Cum vi se pare tinuta ? 

Astept cu interes feedbackul vostru si nu uitati ca putem pastra legatura si pe:

FB: Fashion Sofa IG: @fashionsofa Snapchat: anamariablog17  Twitter: @fashionsofa dar si pe E-mail: contact@fashionsofa.net

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>