Oare imi vine bine tinuta asta ?

Recunoasteti intrebarea asta ? Sunt sigura ca da. Scenariul e clasic: trebuie sa ajungi la un eveniment/ intalnire importanta sau pur si simplu te-ai hotarat ca de azi nu mai iesi oricum din casa si te chinui sa construiesti un outfit decent dar de la atata probat patul s-a transformat in dulap si deja nu mai stii ce vine bine si ce nu, iar afurisita aia de oglinda n-are niciun gand sa te ajute; sta intr-un colt pasiva si mereu nemultumita iar tie iti vine sa lasi totul balta si te gandesti ca ce bine ti-ar prinde un stilist personal,  ar face ca totul  sa fie mult mai simplu .

… 
Oh !!! Dar stai, poate ca nu ai un stilist personal, sa-ti spun sincer, nici n-ai nevoie de unul, pentru ca exista Catwalk15.

Ce este Catwalk15 ?
Pai in primul rand este una din acele chestii tari pe care trebuie neaparat sa le ai pe smartphone. In al doilea rand Catwalk15 este “o comunitate formata din oameni care cer si ofera sfaturi legate de fashion “, asa mi-a descris Mark, unul din cei trei membrii ai echipei din spatele Catwalk15, aplicatia. Peste doar cateva minute aveam sa ma conving singura.

Dar hai sa o luam cu inceputul: am intrat in Magazin Play (am uitat sa-ti spun ca daca esti Iphone user trebuie sa mai astepti 2-3 saptamani ca sa-ti poti descarca aplicatia, dar nu te intrista, pana atunci te invit sa traiesti experienta Catwalk15 aici, cu mine ) si am descarcat aplicatia, proces care dureaza cateva secunde, asta daca nu ai memoria telefonului incarcata cu tot felul de aplicatii inutile si esti nevoita sa le stergi ( yes, that’s me … ) bun , hai sa nu deviem de la subiect, spuneam ca instalarea aplicatiei dureaza putin iar crearea contului la fel. Dupa ce contul mi-a fost activat am fost gata sa traiesc experienta Catwalk15.
Cum functioneaza ?

Simplu ! Fie ca tocmai vrei sa iesi si vrei o parere avizata despre outfit-ul tau sau esti la mall si ai gasit un item care iti face cu ochiul dar nu esti sigura daca merita sau nu sa il cumperi si ai nevoie urgenta de un sfat, uploadezi o poza in aplicatie si intr-un timp relativ scurt o sa primesti feedback. Foarte tare, nu ?
De asemenea poti sa oferi si tu feedback si astfel sa ajungi pe primul loc in topul celor mai activi useri.
Pagina de profil

Sunt foarte curioasa ce parere aveti despre aplicatie pentru ca mie imi place foarte mult. Va astept si acolo sa ne sfatuim una pe alta in micile fashion problems de zi cu zi. Follow @anamariaben .  Kisses <3

And don’t forget to follow me on Instagram :)
17 Comments
    1. Hey Oana, ma bucur ca iti place :) Nu stiu exact care poate fi problema… ai scris Catwalk15 legat ? Cred ca e un amanunt important sa scrii legat si nu Catwalk 15
      :) Sper sa reusesti si ne vedem acolo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>