NEW IN – Military Jacket

jacket

Nu stiu daca stiati asta pana acum dar eu am un soi de pasiune de a scotoci prin magazinele Second Hand. De obicei fac asta atunci cand sunt acasa, la Deva. De cele mai multe ori mi se intampla sa ies cu mana goala de acolo, dar sunt si zile ( cum a fost cea de ieri ) in care gasesc cate o minunatie ( sau mai multe ) iar in acele momente ma tot gandesc de ce nu intru in astfel de magazine mai des.
Ieri, fiind cu treaba prin oras am zis sa intru si in unul dintre magazinele Second Hand in care imi place sa scotocesc de obicei si bine am facut. Dupa ce am trecut in revista cam tot ce era expus, cu o privire mai atenta m-am indreptat spre un stander unde erau expuse mai multe geci si printre ele am gasit minunatia aceasta de jacheta military  pe care o vedeti in poze. E H&M, e nou nouta, imi vine ca turnata si e PERFECTA pentru aceasta toamna. Nici nu am stat pe ganduri si m-am dus cu ea la casa unde am platit doar 25 de lei si am fost fericita toata ziua. :))  Asta da smart shopping !
In curand o sa postez si un outfit cu ea asa ca stay tuned ! Intre timp lista mea cu TO DO e din ce in ce mai aglomerata, se vede ca vacanta mea se apropie de final.

Deci, ce ziceti ? Da sau ba pentru shopping-ul in second hand-uri ?
Abia astept sa citesc comentariile voastre :)

military jacket

 

military

3 Comments
  1. Daaa, cu siguranta! Poti gasi adevarate comori prin SH-uri si outlet-uri :) Si eu sunt un pic obsedata cu hainele tip army/ military/ khaki in acest sezon, si mi-am gasit o rochie-camasa super misto de la Zara, tot pe stilul asta, nou-nouta, cu mai putin de 20 de lei. Abia astept sa o postez si pe blog :D

    Foarte faina geaca ta, sa o porti cu drag!

    Kisses,
    http://www.bloggerissa.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>