Lately in my life

akljfh

Hello my dears :) 
I finally managed to write some words for you. In the past 4 months I had a hectic schedule and I was lack of inspiration. But now, the summer is here and I have more free time to care about my beloved blog and I really want to post more frequently. Wish me luck :) 
These photos are taken a few weeks ago in the central park of Cluj Napoca. It was a really beautiful and sunny day. 

Dont’t forget that you can see a sneak peak of my life on Facebook and Instagram.

 

Tocmai am dat play acestei piese si m-am hotarat sa povestesc putin cu voi. Nu am mai facut-o de mult si recunosc ca mi-a fost dor.
Am avut un semestru foarte aglomerat si stresant si acest lucru s-a reflectat si in activitatea aproape inexistenta de pe blog. Am suferit mult din cauza acestui lucru pentru ca eu chiar iubesc sa scriu si sa fac poze pentru blog, dar stresul si oboseala mi-au omorat orice urma de inspiratie lunile astea, plus ca nici cu timpul n-am stat prea bine.

Ei bine, acum a venit vara; teoretic sunt in vacanta, practica nu prea. Ultimul lucru de pe TO DO list: practica specifica finalului de an 2; lucru ce devine destul de obositor peste saptamana, mai ales ca in majoritatea zilelor ma trezesc in jur de 06:30 si ajung acasa dupa 17:00.
Partea buna e ca incet incet vine inspiratia iar cu putina organizare din partea mea o sa ne putem vedea din ce in ce mai des pe blog; am deja in minte cateva idei de postari care sper sa va placa asa ca nu mai ramane decat sa ma pun pe scris :)
Pentru orice eventualitate: daca cumva se mai intampla sa dispar subit de pe blog ma gasiti pe Instagram si pe Facebook :)

DSC_9925

DSC_9927

DSC_9928

 

Voi ce planuri aveti pentru vara aceasta ?
Astept raspunsurile voastre in casuta pentru comentarii.
Va pup si ne vedem curand cu o noua postare :*

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>