La moda toamna asta impreuna cu TeX

 Noua colectie de la TeX este deja in magazine si ne asteapta cu piese chic perfecte pentru un look cool de toamna.

Despre Tex : “Creatia gamei Tex este asigurata de o echipa formata in Spania, din 13 creatori si 5 stilisti, care concentreaza toata expertiza necesara pentru a asigura in mod constant inscrierea temelor colectiilor, in tendintele internationale din moda. De asemenea, marca TeX propune un stil de viata, confort si ilustreaza filosofia comuna tuturor hipermarket-urilor Carrefour, si anume: cea mai buna calitate ! Marca TeX este adaptata pietei din Romania, venind in intampinarea dorintelor clientilor sai cu produse de calitate, usor de intretinut si mereu la moda.”  

Eu am aruncat un ochi peste noua colectie si mi-au atras atentia trench-ul rosu din  prima poza, impreuna cu palaria neagra cu boruri largi – un must have in aceasta toamna. Aceasta combinatie de trench si palarie da un aer elegant- misterios tinutei si poate fi purtata la scoala, facultate sau serviciu, dar si la o intalnire.

Pentru o tinuta relaxanta, de weekend as spune eu o pereche de jeans si un pulover basic sunt alegerea perfecta. Iar cizmele de cauciuc cu print sunt elementul cheie al tinutei.

Mie imi place mult noua colectie, voi ce ziceti ? Care sunt item-urile care v-au atras atentia ?

O saptamana usoara plina de realizari va doresc. Kisses :)

Vezi noua colectie TEX aici .
Don’t forget to follow me on Instagram here :)
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>