Jumpsuit Street Style Outfit

details-streets-of-cluj-jumpsuit

Glamour Street Fashion Show – cel mai stylish concurs din tara;  20 octombrie, Biavati Events

VOTE for me HERE

Zilele astea printre multe treburi casnice, curatenie and stuff, am ars-o foarte cozy infasurata in pilota mea pufoasa, cu care am o relatie de iubire in fiecare iarna, plus ciocolata calda obligatoriu in noua cana de la Starbucks primita cadou recent de la Iulia – merci Iulia, esti awesome <3 ; ah si era sa uit Pinterest – imi tine companie in fiecare seara, asa ca daca vreti sa vedeti ce tot pinuiesc in loc sa dorm va invit sa aruncati un ochi AICI.

Chiar daca mood-ul si activitatile mele sunt din ce in ce mai tomnatice afara inca ne bucuram de temeperaturi varatice, azi de exemplu am avut 23 de grade, ceea ce mi se pare minunat pentru inceput de octombrie. Din partea mea sa o tina tot asa !
Si daca tot avem peste 20 de grade in termometre si inca e weekend m-am gandit sa va arat si eu pozele astea pana nu devin irelevante.

ABOUT THE OUTFIT

Am construit tinuta incepand de la acest jumpsuit pe care l-am cautat toata vara si pe care nu l-am gasit dar am avut noroc sa-l primesc cadou de ziua mea. E divin ! Are un material foarte placut la atingere si imi ofera libertate de miscare. Am asortat sneakersii cu sapca iar ca accesorii am adaugat chokerul din dantela si o pereche de cercei lungi. Geanta e preferata mea, o port non stop pentru ca imi incap o multime de lucruri in ea, desi nu pare ca ar fi asa.

Unde as purta tinuta asta ? Pai hai sa vedem: la o iesire casual in oras, la film, la o sesiune de shopping in mall, la o plimbare de duminica, la un drum lung cu masina si cred ca lista ar putea continua. E destul de versatil outfitul iar daca e putin mai frig afara pot sa adaug o geaca de piele deasupra si gata.

OUTFIT DETAILS

CAP – Auchan

JUMPSUIT – New Yorker

BAG – random

Sneakers – Lacoste

***

Intre timp nu uitati ca putem pastra legatura si pe:

FB: Fashion Sofa   IG: @fashionsofa  Snapchat: anamariablog17  Twitter: @fashionsofa

jumpsuit-how-to-wear-a-jumpsuit

 

details-jumpsuit-fashion-blogger

 

how-to-wear-a-lace-choker-lace-choker

 

jumpsuit-fashion-blogger-blogger-cluj-napoca

 

pink-sneakers-tommy-hilfiger

 

jumpsuit-lover-fashion-sofa-pink-sneakers

 

fringed-bag-bag-everyday-bag-fashion-sofa

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>