It’s still Christmas in my heart

Tadaaam ! I’m here with a new post, a different one :)

Spun diferit pentru ca perioada Craciunului tocmai a trecut iar majoritatea dintre noi am desfacut bradul si am pus la loc in cutii toate decoratiunile specifice. Tocmai de aceea am tot stat si m-am gandit daca mai are sens sa postez pozele acum …
Totusi, din cate am vazut eu, prin blogosfera umbla sindromul “deja imi e dor de Craciun” si drept sa spun si eu sunt putin afectata de acest sindrom, asa ca am hotarat sa nu arunc aceste poze intr-un folder pana la anul ci sa ma mai bucur putin de atmosfera calda specifica Craciunului.

Initial planul era ca aceste poze sa apara pe blog undeva intre Craciun si anul nou, dar cum de multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iata-le aici azi !

Trebuie sa va mai spun ca aceasta a fost si prima mea sedinta foto realizata de un fotograf profesionist ( Check here Alex Demeter Facebook Page ), intr-un studio. M-a atras foarte mult decorul, care reda foarte bine atmosfera calda a Craciunului.

In final, sper sa va placa aceste poze, iar pentru restul, trebuie sa asteptati pana in decembrie :D
Va pup :*

Era sa uit: vreau sa incep un proiect nou pe blog, o serie de postari din care sa share-uiesc cu voi articole pe diferite teme care pe mine m-au inspirat. Sper sa va incante ideea si de indata ce definitivez toate detaliile am sa anunt pe pagina mea de Facebook. See you there :)

 

27 Comments
    1. Ha ha :) Asta e una dintre cele 2 perechi de pantofi cu toc din garderoba mea :) O port doar cand sunt nevoita, iar la aceasta sedinta foto chiar nu mi-au cauzat probleme avand in vedere ca a durat mai putin de 20 de minute :)
      Te pup si merci de vizita :*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>