Idei de outfituri pentru sezonul rece – 30 Days Challenge: Day #23

tinute-pentru-sezonul-rece

De duminica de cand am avut parte de primii fulgi de nea la Cluj, am intrat in starea aceea de dinaintea sarbatorilor de iarna. Mi-am zis ca odata cu topirea zapezii se duce si starea asta si voi continua sa fiu productiva; dar ce sa vezi, zapada nu s-a dus nici pana azi. Dimineata cand ma ridic din pat ma uit pe geam si vad zapada in pomi si imi vine sa-mi fac o ciocolata calda, sa ma intorc in pat, sa imi pun playlistul cu colinde si sa stau asa pana vine Mos Craciun.

***

Astazi m-am gandit sa vin pe blog cu niste idei de outfituri pentru sezonul rece direct din boardurile mele de pe Pinterest. In ultimul timp ma surprind din ce in ce mai des intrand pe Pinterest si pinuind DE TOATE ! De la outfituri la fashion inspiration, idei de decorare a casei si alte nebunii. Pinterestul e un loc bun de pierdut timpul, asta e clar.

1. Dupa parerea mea jacheta parka este piesa de rezistenta acestui outfit. Cu un pulover si o pereche de jeansi you are ready to go out.

2b29bf274b0c37d369eb2d1dbe29a1f1 2. Imi place foarte mult combinatia asta de pulover gri, largut impreuna cu o camasa alba, clasica. Cred ca e combinatia perfecat pentru o zi la birou.

9b58a4b90e0bf020e720dd77e6b1d95e

 

3. Pulover oversized, esarfa huuuge si palarie – arsenalul perfect care te apara de frig. Imi place foarte mult efectul dat de blugii boot cut si de perechea de ankle boots. This is what I call a perfect outfit !

57953ee9a22ef7d0a681d1184b98aa3d

 

4. In ultima vreme imi vine sa port numai haine cozy asa ca un pulover de genul e tot ce imi doresc. Calduros, comod, efortless.

3001724f15ac2bcd73779db146eb354d

 

5. Cu un outfit de genul as iesi vineri seara intr-o cafenea draguta din centrul Clujului.

Chic Winter Outfit

 

6. Cred ca toate avem macar un palton in garderoba iar acum e timpul sa profitam la maxim de el; asta poate fi o idee.

 

outfituri pentru sezonul rece

 

 

Acestea au fost propunerile mele de outfituri pentru sezonul rece, sper ca v-au placut si ca v-au dat idei. :)

Voi ce alegeti sa purtati perioada asta ? 

Astept cu interes feedbackul vostru si nu uitati ca putem pastra legatura si pe:

FB: Fashion Sofa IG: @fashionsofa Snapchat: anamariablog17  Twitter: @fashionsofa dar si pe E-mail: contact@fashionsofa.net

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>