I choose to be happy

 Hello beautiful people ! Ce faceti ? Cum stati cu fericirea ? Eu pot sa spun ca stau din ce in ce mai bine :) In ultima vreme am inceput sa fiu mai atenta la lucrurile mici din jurul meu si sa ma bucur de ele, sa fiu fericita !
Dupa cum am scris si in titlu, eu consider ca fericirea este o alegere, depinde de noi ca persoana daca suntem sau nu fericiti. Sunt destui factori externi care ne pot face nefericiti dar trebuie sa invatam sa-i gestionam. Oricine poate si merita sa fie fericit !
Aici nu vorbim de lucruri materiale ci pur si simplu de ce putem noi sa facem ca sa fim fericiti.
In primul rand, trebuie sa fim impacati cu noi, sa gandim pozitiv indiferent de situatie, sa vedem partea plina a paharului si cu siguranta ne vom simti mai bine.
Eu am incercat sa fiu mai atenta la ce se intampla in jurul meu si sa ma bucur de orice raza de soare, de orice strop de ploaie, de flori, de vacanta, in general de lucruri mici care exista in viata mea si carora poate nu le-am dat suficienta atentie pana acum.
Este important sa ne inconjuram de oameni frumosi sufleteste si pozitivi.
Si nu in ultimul rand este foarte important sa visam! Atunci cand visezi ai impresia ca poti face orice, iar pe mine acest sentiment de libertate ma face sa merg inainte.
Acestui mini discurs motivational am atasat o sedinta foto foarte draga mie, care exprima FERICIRE.

Sper sa va placa :)

Hello beautiful people ! How are you ? My happiness mood is on and I feel very good :) I have learned to enjoy little things around me: the sun, the rain, flowers, everything :)

I think that happiness is a choice, it’s up to you to be happy :)

So, smile, enjoy the little things and be super happy!

Enjoy the photos :)

Kisses <3
Don’t forget to follow me on Instagram @anamariablog17 for daily updates :)
22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>