First page of 366

 

 

 

fashion sofa, fashion blogger

Unul dintre obiectivele pe 2016 este sa postez mai des (mult mai des ) decat in 2015. Si ca sa fie treaba treaba m-am hotarat sa o iau din timp, chiar din primele zile.
Am pozat tinuta asta ieri, in prima zi a anului, cand am iesit la plimbare in oras cu Ioana, una din prietenele mele cele mai bune. Ne-am plimbat putin pe centru iar apoi am baut o ciocolata calda la Camino, in Piata Muzeului.
Orasul a fost relativ gol dar restaurantele (cele care au fost deschise ) erau pline ochi. Vremea a fost frumoasa dar a fost foooaaarte frig.

Am purtat o tinuta simpla comoda si cel mai important calduroasa. Mi-am cumparat paltonul acesta anul trecut dar nu am apucat sa ma bucur prea mult de el, asa ca in acest sezon profit din plin. Sub palton am purtat o camasa in dungi iar peste un pulover rosu, simplu; imi pare rau ca nu am poze mai in detaliu sa va arat dar era foarte frig afara si nu m-am incumetat sa imi dau jos paltonul.
In picioare port ghetele pe care le-am luat acum 2 ani si de care sunt foarte multumita, sunt calitative, comode si calduroase. Blugii de la C&A sunt cea mai tare achizitie a mea din ultima vreme, ii ador <3. Mai jos gasiti si detaliile tinutei.

Voi cum v-ati petrecut prima zi din an ?
Astept cu drag comentariile voastre despre tinuta :)
Intre timp, va invit sa ma urmariti pe Snapchat @anamariablog17 si Instagram AICI, unde am inceput sa postez din ce in ce mai des. See you there :)

 

fashionsofa.net, viata in cluj, fashion blogger

fashionsofa

fashion sofa, cluj

outfit, fashion sofa

cluj, piata muzeului, fashion blogger,

Palton – No name

Blugi – C&A

Ghete – Batta

Fular – Yesfor.com

Bereta – No name

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>