Feeric Fashion Week – Day 2

Processed with VSCO with hb1 preset

A doua zi FEERICa a inceput cu prezentarea Ruma Zapatos, într-unul dintre cele mai cochete locuri din municipiul Sibiu, pe pasajul care leagă strada Mitropoliei de strada Xenopol. La aceasta prezentare, atentia ne-a fost indreptata catre cizmele si pantofii creati de catre brandul argentinian impreuna cu un aurier care a produs ornamente in aur alb si roz de 18 karate.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Pentru prima parte a zilei am ales o tinuta casual cu influente hippie. Initial voiam sa port rochia cu sandale cu toc iar geaca de piele nu intra in ecuatie dar din cauza vremii a trebuit sa ma adaptez pe ultima suta de metrii si asta a iesit.

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Urmatoarea locatie a facut parte din seria locatilor inedite si anume: linia de productie paste fainoase a fabricii Boromir. Gina Cas a fost cea care si-a prezentat colectia aici, o colectie conceptuala realizata din neopren, perfecta pentru sezonul toamna – iarna.
Showul a fost unul spectaculos atat datorita colectiei cat si a modului de prezentare; dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos a existat un motostivuitor care prelua modelele de undeva sus si le aducea jos, pe catwalk. Timpul in care se facea transferul de sus jos era ragazul nostru de a admira fiecare tinuta in parte.

DSC_4749

 

Spre seara, putin dupa ora 22 ne-am adunat cu totii la Redal Expo, sau ca sa vorbim in termeni feerici, Feeric Venue. Aici au avut loc 4 prezentari, la un interval de aproximativ 15 minute fiecare: Vasilije KovacevBianca PoppPimpi Smith si  Agatha Ruiz de la Prada. Favorita mea a fost fara doar si poate prezentarea Agatha Ruiz de la Prada, care au avut o colectie plina de culoare si multe elemente grafice, acompaniata de o coloana sonora la fel de vesela care ne-a bine dispus pe toti.

Imediat dupa cele 4 prezentari, Mitichi, capul acestui eveniment a luat cuvantul si a dat startul ceremoniei dedicate Ambasadorilor FEERIC. Asfel, 5 dintre cei mai cunoscuti bloggeri din tara: Gabriela Atanasov, Ioana Chisiu, Sandra Bendre, Ioana Grama si Oana Zidaru, bloggeri care au crezut in proiectul Feeric Fashion Week inca de pe vremea cand era un eveniment local si se numea Feeric Fashion Days, au fost desemnati Bloggeri Ambasadori ai Feeric Fashion Week. Pe langa acestia, au mai fost alese ca si ambasadori 2 personalitati din lumea modei si anume: Dana Savuica si Catrinel Menghia, cea din urma fiind chiar si imaginea festivalului.

Mysterium After Party a fost evenimentul ce a incheiat o lunga zi FEERICa.

received_1225688464116705

 

agatha ruiz de la prada

 

Pentru evenimentele desfasurate in cadrul Feeric Venue am ales o rochie scurta, baby pink (din pacate din poza nu se distinge prea bine culoarea) cu elemente florale, care s-a incadrat foarte bine in decorul Feeric Venue din acea seara, impreuna cu o pereche de sandale albe.

 

IMG-20160721-WA0006

 

Acesta a fost rezumatul celei dea doua zi (miercuri, 20 iulie) a Feeric Fashion Week. Pentru mine a fost si ultima zi in care am participat la show-uri. Desi mi-as fi dorit, nu am putut ramane pana la finalul saptamanii dar mi-am propus sa revin la anul pentru a putea trai experienta feerica cap coada.

La final:

In cadrul Feeric Fashion Week am ramas impresionata de desfasurarea de forte pe care o presupune acest eveniment si de echipa numeroasa aflata in organizare. Am ramas impresionata de locatiile inedite in care s-au desfasurat majoritatea showurilor: fabrica Boromir, cusca leilor de la gradina Zoologica, Depoul CFR, Castelul de lut din Porumbacu de Sus, Biserica Evanghelica din satul Cristian, Biblioteca Astra. De asemenea am ramas impresionata si de Feeric Venue – s-a creat exact atmosfera pe care am tot vazut-o la marile saptamani ale modei de la Londra, Milano, Paris sau New York, iar acest lucru mi s-a parut foarte tare; decorul a fost si el la inaltime si din cate am inteles, a fost altul in fiecare seara.

Ce am mai observat:

S-a facut o diferenta vizibila (din mai multe puncte de vedere) intre bloggerii ambasadori si bloggerii care au mers acolo din propria initiativa, cu toate acestea atmosfera a fost una destinsa, s-a ras mult, iar intre showuri am avut ocazia sa socializam unii cu altii.

Toate showurile la care am participat au inceput cu o intarziere de aproximativ 15 minute fata de ora stabilita.

Multe dintre showurile trecute in program au loc in afara orasului sau la periferia acestuia, asa ca in timpul FFW, masina este la fel de necesara ca si smartphone-ul plus o baterie externa cu putere cat mai mare.

13708372_1109318569129243_5442924365647826596_o
The gang :)

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>