#fashionsofainbudva #3

fashionsofainbudva

Inainte de plecarea in vacanta cautam pe internet cat mai multe informatii despre Budva, cum sunt locurile si ce se poate vizita. Orasul vechi era unul dintre obiectivele care aparea la fiecare cautare pe Google. Cand am ajuns acolo am inteles si de ce.
Old Town e locul care nu trebuie ratat atunci cand ajungeti in Budva. Un oras cu strazi inguste, foarte inguste as spune cu o arhitectura interesanta, cu magazine si cafenele cochete si care ofera un view incredibil asupra imprejurimilor.
Am ajuns in orasul vechi undeva dupa 5 dupa amiaza si am plecat de acolo seara dupa lasarea intunericului cu promisiunea ca o sa revenim deoarece ramasesera destule locuri neexplorate.
Pozele acestea sunt facute in cetatea care gazduieste un mic muzeu si o biblioteca, iar din cel mai inalt turn al cetatii ai parte de o panorama superba; toate acestea pentru 2,5 euro.
La plecare am descoperit ca exista acces si catre zidul care inconjoara cetatea, dar cum deja se inserase, l-am pus pe lista pentru a doua zi.

budva

 

fashionsofa 1

 

Pentru ca stiam inca de la inceput ca ziua aceea urma sa fie una lunga, am ales o tinuta simpla si comoda care sa imi permita sa ma plimb in voie – perechea mea preferata de shorts, un top cu modele geometrice dintr-un material usor, geanta si ochelarii de soare.

Ce parere aveti despre tinuta mea ? Voi ce tinuta ati fi purtat intr-o astfel de zi ?

fashionsofa

fashionsofa.net

fashionsofanet

 

fashionsofa 4

 

DSC_1238

DSC_0952

 

Ne vedem curand cu un nou post din seria #fashionsofainbudva.
Va pup si va doresc o zi fabuloasa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>