#fashionsofainbudva #2

fashionsofa.net

Desi sunt acasa de cateva zile, ma surprind de multe ori gandindu-ma la zilele petrecute in Budva. Cu amintirile proaspete in minte mi-am luat laptopul in brate si m-am apucat sa scriu un nou post pentru voi.

fashionsofainbudva

 

Am facut aceste poze intr-o dupa amiaza in care, dupa o dimineata lenesa ne-am hotarat sa iesim din nou la explorat si sa mai bifam cateva dintre obiectivele de pe lista. Dar de data aceasta, vremea nu a tinut cu noi; la scurt timp dupa ce am iesit au inceput sa se adune norii iar marea a devenit din ce in ce mai agitata.  Am hotarat sa ne bucuram de spectacol asa ca am mers pe plaja si am facut si cateva poze. Ne-am indreptata catre casa numai atunci cand stropii de ploaie devenisera prea periculosi pentru aparatul foto.

fashionsofa

fashionsofa 2

 

In poze port o tinuta pe care am construit-o in mai putin de 5 minute: o fusta pantalon de un albastru superb, un maiou cu print vesel, potrivit pentru vara si balerini. Geanta si ochelarii de soare i-ati vazut si in postul precedent si o sa apara si in urmatoarele post-uri deoarece au fost doua accesorii indispensabile in aceasta vacanta.

fashionsofa 3

 

fashionsofa 1

 

M-am gandit sa scriu o postare cu tips&tricks pentru cei care isi doresc ca pe viitor sa viziteze Montenegro, ce parere aveti ?

Astept cu mare interes feedback-ul vostru legat de tinuta :)

Nu uitati sa reveniti si maine pe blog deoarece am sa postez un nou post din vacanta.
Va pup si va doresc o zi frumoasa :*

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>