Fashionality – Exercitii de stil – 3rd edition

 Buna dragile mele :)

Azi va povestesc despre cum a fost sambata la Fashionality. Pentru inceput Fashionality este unul dintre cele mai tari evenimente de fashion si lifestyle si ma simt norocoasa ca are loc la Cluj , orasul in care m-am mutat odata cu intrarea la facultate. Am luat parte si la editia din iarna ( mai multe detalii aici )  asa ca aveam idee cum va fi , dar cu toate astea eram curioasa sa vad si sa cunosc persoane noi dar si sa invat lucruri folositoare de la cei sapte speakeri: SiginaSandraIoanaMadalinaGabrielaIoana Bora si Diana. Ultimele 2 fete sunt nou intrate in gasca speakerilor Fashionality si mi-a facut mare placere sa le ascult, mai ales ca de curand le-am descoperit blogurile si mi-a placut ce am citit.

 Sigina a vorbit despre cum adoptam o alimentatie sanatoasa indiferent de job , Madalina a facut un exercitiu de creativitate cu noi si ne-a aratat cum putem purta o piesa in mai multe combinatii , o chestie foarte utila din punctul meu de vedere. Ioana Bora ne-a aratat cum ne adaptam garderoba (cu costuri minime ) daca am luat sau am scazut in greutate, Gabriela a povestit despre cat de importante sunt manichiura si pedichiura la o femeie si cat de important este sa acordam o atentie deosebita acestui aspect. Sandra ne-a propus un exercitiu de stil pe tema: ” Tinuta la job – ce purtam si ce nu “. Ioana ne-a povestit ce inseamna o tinuta WOW iar Diana ne-a povestit despre blogging incurajand ideea ca fiecare dintre noi poate avea un spatiu online in care sa-si expuna gandurile, experientele si viziunea asupra vietii.

Fetelor li s-au alaturat si cei de la Be Jolly Center care au povestit despre epilarea definitiva, Boudoir Studio care au prezentat cateva idei de coafura pentru vara, Lavinia Muresan – Make Up artist Oriflame si Nagy Szilard – antrenor personal la Club Moving care a venit cu tips&tricks pe partea de fitness.

Dupa cum vedeti temele de discutie au fost vaste si fiecare blogger a venit cu partea lui de creativitate adaugand un touch personal speech-ului. A fost o atmosfera relaxanta, o discutie informala cu intrebari din partea publicului. Am avut parte si de pauza de socializare si poze. Mie mi-a placut mult evenimentul si cu siguranta voi participa si la urmatoarele editii.

Outfit : T-shirt: No name
                  Trousers: Vero Moda
                    Sandals: Roberto Santi
Fiecare participant a primit si un goodies bag by Otriflame :)
Pupici , A
4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>