Earthy tones

fashion sofa, sammy dress, sammydress, outfit

Tocmai am dat play unui playlist random cu cantece de Craciun; nu le numesc colinde pentru ca sunt cantece in engleza specifice acestei perioade, m-am asezat la birou, am dat o raita pe youtube unde am urmarit cateva video-uri iar dintr-o data m-am simtit brusc inspirata sa creez content nou pentru blogul meu.
Asadar, vin astazi cu o noua tinuta in stilul meu; o tinuta compusa din piese simple dar care impreuna arata bine – in opinia mea, astept cu mare interes si opiniile voastre.

Am purtat tinuta aceasta intr-o duminica ploioasa acasa la ai mei, locul unde ma duc de fiecare data cand am nevoie sa imi incarc bateriile. E ca si cum as pleca in vacanta cam o data pe luna si e atat de bineee.

fashion sofa, sammydress, outfit, fashion blogger

 

Ideea tinutei a plecat de la blazerul camel proaspat sosit de pe un site online pe care l-am descoperit recent. Materialul blazerului nu e foarte calitativ ( din poze mi l-am imaginat putin altfel ) dar per total pot spune ca sunt multumita, se aseaza bine si arata ok. Cel mai mult m-au atras la el franjurile si culoarea.

Am hotarat sa pastrez cromatica tinutei in zona nuantelor neutre, de toamna asa ca fusta maro inchis si bluza gri au venit la fix. In picioare port una dintre perechile mele de cizme preferate, le am de peste 5 ani si inca sunt intr-o stare foarte buna si ma salveaza mereu atunci cand trebuie sa port ceva mai elegant, dar sunt de asemenea foarte potrivite si pentru o tinuta mai casual asa cum e cea de azi.

Ca si accesorii am adaugat fularul gri petrol si caciula pe care am purtat-o mult iarna trecuta si pe care cu siguranta o voi purta si anul acesta in multe combinatii; mi se pare ca da un aer childish tinutei.

earthy tones, outfit, sammydress

blogger, fashion sofa, sammy dress

fashion sofa, outfit, earthy tones

fashion sofa, autumn

 

Cum vi se pare tinuta mea ? Ati purta-o ? Astept cu drag comentariile voastre :)

Va pup si va doresc un weekend minunat !

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>