Catwalk15 #iosnext

Buna fetelor ! I’m back !!! Sesiunea s-a terminat cu bine iar de acum e timpul sa ma concentrez pe lucrurile care imi fac placere, iar unul dintre aceste lucruri este blogul :) Am multe postari care asteapta sa prinda contur si din fericire acum am si timpul liber de partea mea.
Pentru astazi v-am pregatit ceva dragut, un concurs !
Daca ma urmariti pe Instagram si pe Facebook probabil ati vazut deja ca saptamana trecuta am avut ocazia sa intalnesc echipa din spatele aplicatiei Catwalk15 ( daca inca nu ai auzit despre aceasta aplicatie te invit sa citesti mai intai articolul de aici ). Am intalnit niste oameni faini, super entuziasti  si cu zambetul pe buze. De asemenea am avut ocazia sa vad si locul unde se intampla toata magia Catwalk15, iar la final am primit si propiul meu tricou “Catwalk15″.
Dupa aceasta experienta nu pot sa spun decat ca sunt foarte fericita ca sunt unul dintre Santa’s Fashionable Helpers :)
Pentru Catwalk15 urmeaza un pas foarte important, si anume lansarea aplicatiei pentru IOS. Inca nu exista o data exact dar pregatirile sunt in toi.
Iar acum vine partea interesanta: CONCURSUL.
Impreuna cu echipa Catwalk15 am hotarat sa dam sansa unei utilizatoare de IOS sa traiasca experienta Catwalk15 inainte de lansarea oficiala. Ce spuneti ? Suna tentant, nu ?
Regulile concursului sunt cat se poate de simple:
CONCURS: Fii prima utilizatoare de IOS care testeaza aplicatia Catwalk15 !
Ce trebuie sa faci:
1. In primul rand, trebuie sa fii utilizatoare de IOS
2. Sa dai LIKE la pagina Catwalk15 AICI
3. Sa dai LIKE la pagina de Facebook a blogului AICI
4. Scrie intr-un comentariu o adresa de e-mail valabila pentru a putea primi premiul

Concursul incepe azi si se va incheia vineri, 20 februarie, seara. Castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org in decurs de 48 de ore de la incheierea concursului.

Va urez multa bafta si abia astept sa ne sfatuim reciproc pe Catwalk15 :)

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>