Autumn or Spring ?

 Hello beautiful girls ! I missed to write on the blog. As you can see I’ve made a few changes here and I hope you will like the final look of my blog. Today was a sunny and warm day here in Cluj. It was a pleasure to walk on city streets and to take photos. I hope you will love my outfit for today. It’s simple and cozy, just my style. I wish you a beautiful night and see you soon with a new post.
Tell me what do you think about the new look of the blog and don’t forget to follow me on INSTAGRAM. <3
Buna fetelor, mi-a fost dor sa va scriu. Am lipsit zilele astea de pe blog deoarece am inceput sa fac cateva schimbari la el si aveam in plan sa va scriu doar atunci cand va fi totul gata. Dar se pare ca “renovarile” dureaza mai mult decat am crezut si cum nu mai aveam rabdare am hotarat sa va scriu totusi.
Chiar ma gandeam zilele trecute la inceputurile blogului, la cat de naiva am fost cand credeam ca “ce poate fi asa greu sa scrii cateva randuri la un set de poze ?”. Ei bine, nu e chiar asa usor cum pare din afara, dar e frumos. Imi aduc aminte cat de greu imi era sa scriu un articol, cat de greu se legau cuvintele si cat de mult timp stateam cu laptopul in fata fara sa scriu ceva de care sa fiu cu adevarat multumita.
 Ei bine de atunci am mai evoluat, am ajuns in momentul in care simt nevoia sa va scriu, imi place mult activitatea mea de aici si vreau sa cresc blogul, sa il duc la un nivel cat mai inalt ( in consecinta, vor mai urma anumite modificari pe aici )
Revenind in prezent azi a fost o zi superba la Cluj. A fost soare, a fost cald, o adevarata placere sa te plimbi prin oras, cautand stradute cat mai putin aglomerate care sa serveasca drept decor pentru tinuta de azi. Ce noroc ca aici sunt atatea locuri frumoase, ador orasul asta din ce in ce mai mult.
Ca tot vorbeam de tinuta de azi, cuvantul de baza: comod. Pentru mine asta conteaza tot timpul, trebuie sa ma simt comod in tinuta pe care o port, altfel mi se strica tot feng shui-ul, devin irascibila :)).
 Am rochita asta de muuult timp si n-am purtat-o pentru ca eu de obicei nu port rochii/fuste (v-am mai spus asta acum ceva timp ) dar de cand cu blogul si cu pozatul tinutelor pentru blog am hotarat sa ies din zona mea de confort si sa scot de la naftalina rochitele si fustitele ( spre bucuria mamei mele :D ).
Cum luna trecuta am fost foarte activa pe blog imi doresc ca si luna aceasta sa fiu macar la fel de activa ca si luna trecuta. Am cateva idei pe care sper sa le pot pune in practica cat mai repede dar astept sa-mi spuneti si voi ce v-ar placea sa mai cititi aici. Astept propuneri si idei in casuta de comentarii. 
Acum pe fundal merge Animals iar eu sunt fericita ca in sfarsit am reusit sa va scriu. Ma duc sa-mi scriu TO DO List-ul pe maine si ma bag in pat.
O seara frumoasa si voua <3
P.S: Sunt foarte curioasa: cum vi se pare noua tema a blogului ? 
47 Comments
  1. Credeam ca sunt singura care sta sa formuleze un post de care sa fie cu adevarat multumita. Eu uneori simt nevoia doar sa scriu, fara sa atasez o fotografie ceva si de cele mai multe ori termin prin a numai mai scrie nimic.
    Foarte comoda tinuta si tu o draguta!
    Te imbratisez

  2. Foarte draguta tinuta ta :)! Felicitari pentru blog. Eu sunt totusi mai clasica, si am descoperit un blog destul de nou: eventuelle, poate va ajuta si pe voi. :)
    O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>