After Hotspot Fashion

 Buna fetelor :) Daca ma urmariti pe Facebook si Instagram cu siguranta ati vazut ca joi am participat la HotSpot Fashion: fashion meets teach. A fost prima data cand am participat la un eveniment de acest gen si pentru inceput trebuie sa va spun ca a fost o experienta extraordinara din care am invatat enorm.
Pentru cele care nu ati reusit sa ajungeti la eveniment, va invit sa va asezati comod si sa lecturati cu maxima atentie cele ce urmeaza, iar la urmatoarea editie sper sa ne vedem acolo :)
Despre HotSpot Fashion am aflat de pe Facebook-ul cel de toate zilele. Imediat dupa ce am citit descrierea evenimentului am decis ca trebuie neaparat sa merg. Poate va intrebati: de ce ?. Ei bine, Clujul ofera din ce in ce mai multe evenimente de calitate iar HotSpot Fashion e unul dintre ele. In al doilea rand, faptul ca l-am perceput ca pe un loc de unde eram sigura ca voi invata lucruri noi despre mediul online, mediu in care am inceput sa activez prin intermediul blogului, caruia ma dedic din ce in ce mai mult. Pe de alta parte caut mereu sa invat lucruri noi si sa ma dezvolt pe plan personal si am considerat ca HotSpot Fashion e locul potrivit.
Ajunsa la locatia evenimentului, Grand Hotel Italia, o locatie superba cu un view incredibil am reusit impreuna cu Bianca sa facem cateva poze afara la piscina. Ca tot a venit vorba de piscina mi s-a cam facut dor de vara, de soare ….
Dupa cateva minute de visare …am realizat ca era timpul sa ne indreptam spre sala in care avea loc evenimentul, dar nu inainte de a primi badge-urile personalizate.
Evenimentul s-a desfasurat intr-un decor foarte dragut oferit de Chic Ville si a fost moderat de doamna Liana Martin ( fashionandbeauty.ro ).
Speaker-ii au venit de peste tot ( a se citi: UK, Bucuresti si Cluj ) iar subiectele au fost diverse: Andreea Belțic de la alo-moda.ro a vorbit despre continut: ce tip de continut vinde ?, cat de important este ca un blog sa aiba continut autentic, dar si despre evolutia bloggingului de fashion.
Mirela Bucovicean owner Molecule-F, o femeie stilata si inteligenta a vorbit despre branding personal sub titlul ” The brand chose you”.
Ana Sipciu de la Google, o tipa foarte energica a vorbit pe tema ” Cum sa devii un fashion icon international prin Google AdWords iar Colby Hanks, online Analyst la Estèe Lauder ne-a explicat tainele Google Analytics.
Am avut parte si de un debate moderat de Liana Martin intre Andreea Belţic si Alina Ceuşan pe tema ” Contentul inseamna imagini sau text? ” unde Alina a vorbit din perspectiva blogger-ului iar Andreea din cea a omului de PR. A fost o discutie din care am invatat multe, Andreea si Alina dezvaluind informatii de backstage despre colaborarile care se nasc intre anumite firme si bloggeri.
Radu Orghidan a vorbit despre Tulemod, o aplicatie care urmeaza sa fie lansata si care doreste sa revolutioneze intr-un fel shoppingul online. Designerii creeaza stocuri virtuale iar clientii isi creeaza un avatar virtual dupa propria infatisare, iar cu ajutorul acestui avatar probeaza hainele existente in aplicatie. Cu alte cuvinte dispar grijile de genul: “Imi place X rochie dar nu stiu daca o sa arate bine pe mine” .
Iar in final Cristina Popa ( fashiondays.ro) si Adeline Catinas ( Cathias Edeline)  au vorbit despre customer service .
A fost o dupa amiaza petrecuta in mod constructiv, alaturi de oameni de calitate si am plecat acasa cu noi cunostinte si idei.
Concluzie: Mai merg :)
24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>